Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Ingen tilbaketrekning til 1967-grenser

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Innholdet i overskriften er statsminister Ariel Sharons hovedbudskap når han mandag møter USAs president George W. Bush. Sharon vil også påpeke at Israels vilje til å ta risiko i en fremtidig fredsprosess, vil øke dersom man kan få en troverdig palestinsk partner, skriver Ha’aretz. Bush avviste lørdag å pålegge Israel en stram timeplan for videre diplomatiske forhandlinger. Søndag møter Sharon USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver, Condolezza Rice. Mandagens møte med president Bush blir det sjette siden de to statslederne tok til i sine nåværende oppgaver omtrent samtidig, på nyåret 2000.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart