Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To israelske soldater drept i Kalkilya

 

I en skuddveksling med palestinere i Kalkilya sent onsdag kveld, ble to IDF-soldater drept og flere skadet. Soldatene ble skutt på fra kloss hold, etter at de gikk inn i huset til Marzan Suleiman, sjefen for den palestinske etterretningen i Kalkilya. IDFs hensikt var å arrestere ham og andre terrormistenkte.
IDF gikk onsdag inn i Kalkilya, Jenin, Betlehem og Bitounia som svar på den siste bølgen av terrorangrep som har drept minst 25 mennesker.
Bare timer etter selvmordsangrepet nord i Jerusalem onsdag kveld, angrep IAF helikoptre og jagerfly palestinske mål på Gaza-stripen. Forsvarsstyrkene opplyser at bombemålene var metallfabrikker som brukes til våpenproduksjon.

Hvorfor gjør Israel dette?
Israels omfattende militære operasjoner som svar på terroren, kan forklares i følgende to punkter, sier diplomatiske kilder:
1) Den beste måten å forhindre terror på, er å være med en militær tilstedeværelse i «Område A» (de palestinsk-kontrollerte områdene), i det minste til et sikkerhetsgjerde er bygd. Dette ble grundig dokumentert i april under «Operasjon Beskyttelsesmur».
2) Operasjonene sender et budskap til palestinerne om at de har noe å tape, i form av landområder, hvis angrepene fortsetter.
Statsministerens kontor har formulert Israels nåværende strategi slik:
«Israel vil svare på hvert terrorangrep med å ta områder fra den palestinske selvstyremyndigheten. Vi vil bli stående i disse områdene så lenge terroren fortsetter.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart