Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hamas drepte israelsk soldat

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Terrororganisasjonen Hamas har påtatt seg ansvaret for drapet på sersjant Kevin Cohen (19) på Gaza-stripen tirsdag. Natt til tirsdag var det intense skuddvekslinger mellom israelske og palestinske styrker. Alle de store palestinske terrororganisasjonene nekter å gi opp sine angrep mot Israel, og Yassir Arafats egen Fatah-organisasjon truer med "massive angrep" i de nærmeste dagene. Israelske soldater rykket tirsdag morgen inn i en flyktningleir i byen Tulkarm på Vestbredden, på jakt etter terrormistenkte palestinere, melder NTB. En palestinsk tenåring ble også drept på Gaza-stripen tirsdag Volden fortsetter altså nå med full styrke, og det er ventet et oppvask-møte i regjeringen Sharon onsdag, etter at de mest høyreorienterte ministerne reagerer på forhandlingene mellom partene som fortsetter. I løpet av dagen onsdag er det ventet at den israelske generalmajoren Moshe Kaplinsky skal møte den palestinske generalen Haj Ismail Jabber for å drøfte en israelsk tilbaketrekning også fra Hebron.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart