Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nye terror-grupper utviklet fra Libanon

De palestinske myndighetene etterforsker muligheten for at væpnede Fatah-terrorister på Vestbredden har delt seg og opererer uavhengig av palestinsk politisk og militær kommando. Etterforskningen ble satt igang etter at PA oppdaget at noen Fatah-folk mottok flere titalls tusen dollar fra "Løytnant" Munir Maqda, en opposisjonell Fatah-leder som oppholder seg i Libanon. Maqdas menn er antatt å stå bak et flygeblad som ble distribuert i Nablus og Jenin av en hittil ukjent gruppe som kaller seg Gjenkomstens Battaljoner (Kataeb al-Awdah), og hevder å være tilknyttet Fatah. Flygebladet lister opp et antall israelske ledere som skal drepes. Offisielle Fatah-kilder sier at denne gruppen er en av to utbrytergrupper som har operert i den nordre delen av Vestbredden siden begynnelsen av inneværende år. PA-kilder hevder at disse gruppene står bak angrep på både palestinske ledere og israelske mål. Flere av terroristene som har latt seg verve i de to nye gruppene mottar pengestøtte på flere tusen dollar i måneden, penger som stammer fra Iran og Syria, og kommer inn via Fatah-utbryteren i Libanon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart