Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«PA anerkjenner ikke vår rett til å eksistere»

"Det nåværende palestinske lederskapet anerkjenner ikke Staten Israels rett til å eksistere som jødisk stat, og prøver å realisere sin doktrine etappevis", sa forsvarssjef Ya’alon i går på en samling for Israels rabbinere. Han sa også at palestinske ledere har startet den nåværende konflikten for å unngå å måtte gi Israel og USA respons på fredsforslagene som ble lagt frem av begge landene. Han la til at en stor del av den palestinske befolkningen nå forstår at deres ledere fører dem mot en dødens situasjon hvor ting ikke kan bli bra. Etter å ha bedt journalistene forlate rommet, sa Ya’alon at palestinerne tror "at gjennom terror og tilsvarende aktiviteter vil de lykkes med å opprette en stat, først i Judea, Samaria og Gaza-stripen, senere også i andre deler av Israel". Forsvarssjefen sa også at det ikke er noen måte man kan komme til en forståelse med det nåværende palestinske lederskapet, og at det å vise en eneste svakhet i så måte ville bringe Israel inn i "halespinn" (et fly i en rotasjon nedover som er nesten umulig å komme ut av).


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart