Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israelsk militærutstyr stoppet på vei mot Iran

Et skip som hadde containere med israelsk militærutstyr ombord, ble inspisert i Hamburg, og tyske myndigheter beslagla forsendelsen. Utstyret skal ha vært på vei mot Iran, og er solgt av et israelsk firma. Israel gjør det klart at de forbyr alt salg av militært utstyr, inkludert reservedeler osv, til land som Iran. Men likevel har det altså skjedd at israelsk militærutstyr har blitt forsøkt solgt til Iran. Militærutstyret, som blant annet inkluderer gummideler til beltegående kjøretøyer, skal ha blitt solgt til et tysk firma av den israelske våpenforhandleren Avihai Weinstein (34). Hvorvidt han kjente til det endelige bestemmelsesstedet er ennå ukjent, men ifølge medier har han hatt kontakt med en annen israeler som prøvde å selge stridsvognmotorer til Iran for tre år siden. Israel har tidligere straffet folk som har forsøkt seg på illegale våpensalg med fengsel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart