Palestinere drept – forhandlinger fortsetter

I dag skal en palestinsk representant møte israels forsvarsminister, på tross av volden og kampene som har vært på Gaza-stripen i går og i natt. En beduin-familie skal ha blitt hardt rammet av volden. Fire av familiemedlemmene ble drept av israelske stridsvogngranater, og hendelsen betegnes av palestinerne som "en massakre". Israel har foreløpig ikke kommet med noen offisiell kommentar, men en kilde sier at skikkelser beveget seg i et forbudt område i mørket, på vei mot en israelsk utpost, og at de ble skutt mot. I løpet av det siste døgnet har palestinere angrepet israelske mål på Gaza-stripen med både bombekaster, håndgranater og en anti-tank-rakett.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart