Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Samtaler med National Union

Søndag innleder statsminister Ariel Sharon samtaler med det høyreorienterte partiet National Union-Yisrael Beiteinu. Ha’aretz melder dette fredag, på tross av at partileder Avigdor Lieberman har sagt at partiet ikke vil gå inn i en ny regjering. Torsdag kveld ble tidligere forsvarssjef Shaul Mofaz tilbudt forsvarsministerposten. Mofaz har bedt om noen dagers betenkningstid, men kilder som står ham nær bekrefter at han i prinsippet har takket ja allerede. Sharon får kritikk fra sin egen partikollega i Knesset, Yuval Stenitiz, som mener det er uheldig å oppnevne til forsvarsminister en som bare for fire måneder siden var forsvarssjef. Dermed vil det fortsatt kunne være uheldige lojalitetsbånd, påpeker Stenitiz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart