Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tatt i ed som utenriksminister

Onsdag formiddag ble Benjamin Netanyahu tatt i ed som ny utenriksminister i Sharons regjering. Netanyahu ser ingen problemer med å være utenriksminister for Sharon, som han om kort tid skal kjempe mot i en hard valgkamp om ledervervet i Likud.
I et eksklusivt intervju med Jerusalem Post sier Netanyahu at han selv var en suksessrik statsminister, og trekker frem den relativt gode sikkerhetssituasjonen og den økonomiske veksten som eksempler fra hans tre årige statsministerperiode.
– Av de fire siste statsministerne er jeg den eneste som har overlatt landet til nestemann i bedre form enn da jeg begynte, sier Netanyahu. Han sier også at han vil invitere Arbeiderpartiet med i sin regjering, dersom han blir valgt til statsminister.
Les hele intervjuet i Jerusalem Post.
En meningsmåling offentliggjort onsdag viser at Sharon leder med 44 prosent mot Netanyahus 38 prosent i kampen internt i Likud. Som helhet går Likud-partiet sterkt frem på målingen, og ville vært inne med 33 representanter i Knesset om målingen skulle vært valgresultatet. I dag har Likud 19 av de 120 plassene i Knesset. Hele høyresiden styrker seg, mens Ap ifølge målingen vil miste sju representanter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart