Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To israelere drept på Gaza-stripen

En palestinsk arbeider skjøt onsdag en 18 år gammel israeler i familien han arbeidet for. Før terroristen selv ble drept, klarte han også å skyte og drepe en 52-åring. Hamas har påtatt seg ansvaret for angrepet som kom i en jødisk bosetning i Gush Katif på Gaza-stripen. (06.11 KVELD OPPDATERT 07.11) PARTIENE UENIGE OM VALGDATO: 28. januar fortsatt mest sannsynlig Det er en intens dragkamp mellom de israelske partigruppene i Knesset om når nyvalget på nyåret skal finne sted. Representantene må imidlertid innføre en spesiallov med flertall i tre avstemninger dersom valget skal bli holdt noe tidligere enn 28. januar.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart