To israelere drept på Gaza-stripen

En palestinsk arbeider skjøt onsdag en 18 år gammel israeler i familien han arbeidet for. Før terroristen selv ble drept, klarte han også å skyte og drepe en 52-åring. Hamas har påtatt seg ansvaret for angrepet som kom i en jødisk bosetning i Gush Katif på Gaza-stripen. (06.11 KVELD OPPDATERT 07.11) PARTIENE UENIGE OM VALGDATO: 28. januar fortsatt mest sannsynlig Det er en intens dragkamp mellom de israelske partigruppene i Knesset om når nyvalget på nyåret skal finne sted. Representantene må imidlertid innføre en spesiallov med flertall i tre avstemninger dersom valget skal bli holdt noe tidligere enn 28. januar.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart