Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil skape sammenheng mellom Kiryat Arba og jødisk nabolag i Hebron

IDF må skape en situasjon av trygghet for jødene i Hebron, og redusere tilstedeværelsen av palestinere i deres område til et minimum, sa statsminister Ariel Sharon da han søndag møtte IDF-offiserer i byen. I kjølvannet av fredagens terrorangrep som drepte 12 israelere, ønsker statsministeren at det skapes sammenhengende territorier mellom bosetningen Kiryat Arba og det jødiske nabolaget i Hebron. Det er ventet at boligminister Natan Sharansky kommer til å kreve en formell oppsigelse av Hebron-avtalen fra 1997, når regjeringen søndag kommer sammen til sitt ukentlige møte. Lørdag kveld godkjente forsvarsminister Shaul Mofaz og statsminister Ariel Sharon en IDF-operasjon i Hebron med mål om å arrestere terrorister i byen. Etter regjeringsmøtet søndag er det ventet at det blir gitt klarsignal til langt mer omfattende aksjoner. Utenriksminister Benjamin Netanyahu sier han forventer at verden vil "støtte alle aksjoner Israel velger å ta mot den palestinske selvstyremyndigheten og deres leder Arafat for å beskytte sine innbyggeres liv". En journalist som søndag holdt tidligere forsvarsminister Benjamin Ben-Eliezer ansvarlig for drapet på de 12 israelerne i Hebron fredag, blir nå truet med rettssak av Ben-Eliezer. Det er bare noen uker siden han gav ordre til en mindre israelsk tilbaktrekning fra Hebron. Ben-Eliezer forsvarer seg med at beslutningen ble tatt i fellesskap med statsminister Ariel Sharon og IDF-generaler.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart