Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mitzna-tilhenger på 2. plass, Beilin langt nede

Det tidligere Knesset-medlemmet Matan Vilnai ser ut til å toppe Arbeiderpartiets kandidatliste sammen med trekløveret Amram Mitzna, Benjamin Netanyahu og Shimon Peres etter mandagens primærvalg. På de neste plassene blir han fulgt av Knesset-leder Avraham Burg og Yuli Tamir. En av hovedarkitektene bak Oslo-avtalen, Yossi Beilin, har fått 12. plass. Med dette anser Ha’aretz det som lite sannsynlig at Beilin får en plass i det neste Knesset, på bakgrunn av den dårlige oppslutningen om Arbedeiderpartiet i meningsmålingene. Valgresultatene mangler imidlertid fra en del arabiske distrikter når dette skrives tirsdag morgen, så Beilin kan komme til å klatre høyere. De endelige resultatene er først ventet tirsdag kveld.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart