Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Baner vei for samlingsregjering

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Tilhengerne til nylig avgåtte Ap-leder, Benjamin Ben-Eliezer, tar mandagens primærvalg som et signal om at Ap-velgerne ønsker at partiet skal ligge inn mot sentrum i israelsk politikk. De høyest profilerte "duene" i Arbeiderpartiet, som for eksempel Yossi Beilin, led ydmykende nederlag da stemmetallene var ferdig opptelt tirsdag kveld. Personer som inntil nylig satt i Sharons samlingsregjering har fått topp-plasseringene på partiets Knesset-liste. Ben-Eliezers tilhengere håper nå å kunne presse partileder Amram Mitzna til å gå i regjering selv om Sharon skulle vinne valget 28. januar.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart