Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arabiske representanter får gå til valg

De arabiske representantene Ahmed Tibi og Azmi Bishara får delta i Knesset-valget 28. januar. Det ble bestemt av 11 høyesterettsdommere torsdag. Det arabiske Balad-partiet får også tillatelse til å delta i valget, det samme får ytre-høyre politikeren Baruch Marzel. Likud-kandidatene Shual Mofaz og Moshe Feiglin får ikke delta i valget. Den sentrale valgkomitéen har tidligere valgt å utelukke araberne Tibi og Bishara fra valget, på grunn av deres standpunkt som i praksis betyr slutten for en jødisk, demokratisk stat. Forsvarsminister Shaul Mofaz blir nektet å stille til valg fordi han ennå ikke har gjort seg ferdig med karanteneperioden etter at han gikk av som forsvarssjef sommeren 2002. (09.01 KVELD) HAMAS LEDER: Oppfordrer Irak til å bruke selvmordsbombere Dersom ikke palestinerne hadde vært opptatt med å kjempe mot "korsfarerne" (israelerne) i Palestina, ville de vært de første til å forsvare muslimene i Irak, mener Hamas-lederen Abdel Aziz Rantisi. Han oppfordrer Saddam Hussein til å forsvare seg med tusenvis av selvmordsbombere. Gjentatte ganger har Rantisi tatt til orde for opptrapping av selvmordsangrepene på Israel. (09.01 KVELD) KILDER I LIKUD: "Dramatisk vending" kan stanse tilbakegang Høyrepartiet Likud stuper i oppslutning på meningsmålingene, etter korrupsjonsavsløringene i primærvalget, og etter det kritikerne mener er et illegalt lån statsminister Ariel Sharons sønn har fått med pant i sin fars egen gård. Kilder i Likud sier til Ha’aretz at utviklingstrenden for partiet vil kunne snu dersom for eksempel Omri Sharon trekker seg fra Knesset-listen. En meningsmåling i Ha’aretz torsdag, viser at Likud kun oppnår 27 representanter i Knesset, mot 41 for bare fire uker siden. Det er ventet at statsminister Ariel Sharon i løpet av de "kommende dager" vil gi en offentlig forklaring på lånet på 1,5 millioner dollar. Likud ser på avsløringene i Likud som mer eller mindre fabrikkert løgn og oppfatter det som en kampanje mot partiet. – Jeg føler meg forfulgt. Det føles som en konspirasjon for å drepe Likud, og redusere vår oppslutning. Jeg håper detet inspirerer Likud-velgerne til å våkne opp, sier Knesset-representant Ze’ev Boim.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart