Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

«Idag er seieren vår…»

"..vi kan glede oss over seieren", fortsetter han – "men det er ikke rom for en feiring" – på grunn av den vedvarende palestinske terroren. Sharon og Likud vant en soleklar seier ved valget, og Sharon ønsker nå å lage en samlingsregjering som favner flest mulig. Til tross for at arbeiderpartiet har sagt at de ikke vil gå inn i en samlingsregjering med Sharon på ny, ønsket Sharon dem velkommen og sa at han tilgir rivalene sine for det negative som har skjedd under valgkampen. "Vi er alle brødre, vi er alle jøder, vi har en felles skjebe", sa Sharon i sin tale i Likuds hovedkontor i Tel-Aviv. En annen av valgets vinnere – Shinui-lederen Yosef Lapid sier etter valget at han ikke vil sitte i regjering sammen med ultraortodokse med minde det er et nødstilfelle. Han vil heller ikke sitte i en Likud-regjering hvor arbeiderpartiet ikke er med. Shinui doblet sine mandater i Knesset, og har nå femten mandater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart