Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Sharon foreslo regjering uten Shas»

Statsminister Sharon foreslo en koalisjon uten Shas, til fordel for Shinui, Nasjonalreligiøst parti og United Torah Judaism, ifølge Shinui-representanten Avraham Poraz. Ryktet om en slik regjering har vakt sinne i Shas, som anklager Shinui for rasisme. Denne anklagen skyldes at Shinui er villige til å gå inn i regjering sammen med UTJs "vestlige" ultra-ortodokse, men ikke de "orientalske" i Shas-partiet. Ifølge Poraz er grunnen til at UTJ er mer aktuelle å samarbeide med, at de ikke har så store krav om å få plasser i kabinettet. Dermed mener han at de ultraortodokse ikke vil få særlig innflytelse, hvis ikke Shas er med i regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart