Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Gjør fremskritt mot samlingsregjering

Regjeringssamtalene mellom Likud og Arbeiderpartiet fortsetter. Under valgkampen understreket Ap-leder Amram Mitzna at det ikke ville bli aktuelt med regjeringssamarbeid med Sharon under noen omstendighet. Etter det første møtet med Sharon etter Knesset-valget, sa Mitzna at han var mer overbevist enn noen gang før om at det ikke ville la seg gjøre å skape en felles plattform med Likud. Etter det nye møtet mellom de to partilederne mandag kveld har det nå blitt en helt annen optimistisk tone. Dersom Arbeiderpartiet ikke blir med i regjeringen, vil Likuds valg i praksis stå mellom å danne en koalisjon hvor sentrumspartiet Shinui eller de ultra-ortodokse partiene blir sentrale ved siden av andre småpartier. Kilder i Arbeiderpartiet sier til Jerusalem Post at Ariel Sharon har gitt et så godt tilbud at Amram Mitzna ikke vil kunne si nei til regjeringssamarbeid.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart