Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nei til Jerusalem-deling, nei til flyktninger

– Israel er klar til å gjøre "smertefulle kompromisser" for en varig fred, sa Ariel Sharon torsdag. Men statsministeren understreket at det ikke vil bli aktuelt å oppgi noen del av Jerusalem eller å gi de palestinske flyktningene rett til å vende tilbake, i fremtidige fredsforhandlinger. – Jeg tror ikke det er noen som har rett til å gjøre kompromisser når det gjelder Jerusalem, sa Sharon. – Vi er vokterne av Jerusalem for de fremtidige generasjoner, la han til. – Israel vil aldri akseptere at flyktningene får rett til å vende tilbake. Aldri, sa Sharon. Statsministeren mener Israel ikke har noe ansvar for flyktningene, fordi den unge nasjonen i 1948 ble angrepet av de arabiske statene. – Å akseptere at flyktningene kommer tilbake vil bety ødeleggelse av Israel som en uavhengig, demokratisk jødisk stat, påpekte Sharon. Uttalelsene falt i et møte med amerikanske jøder. – Hver jøde er en ambassadør for Israel, minnet statsminister Sharon representantene om.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart