Presenterer regjering på torsdag

Likud og høyrepartiet National Union møtes tirsdag i et forsøk på å utvide regjeringsgrunnlaget foran torsdagens presentasjon av den nye Sharon-regjeringen i Knesset. Med Shinui og NRP har Sharon et magert flertall på 61 mot 59 Knesset-representanter. National Union nøler imidlertid med å gå inn i regjeringen, på grunn av deres innbitte motstand mot dannelsen av en palestinsk stat. Kilder i Likud sier at Ariel Sharon vil presentere sin nye regjering torsdag, uavhengig av resultatet av tirsdagens forhandlinger med National Union. Internt i Likud får Sharon nå motstand, fordi han har valgt samarbeid med det sekulære Shinui-partiet, i stedet for de mer tradisjonelle partnerne til Likud på den høyre-religiøse fløyen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart