Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Minst 15 mennesker drept, 40 skadet

Onsdag ble Israel igjen rystet av et terrorangrep i krigen som palestinske terrorgrupper fører mot landet. Dødstallene har i løpet av ettermiddagen kommet opp i minst 15. I tillegg ble nærmere 40 mennesker skadet i eksplosjonen som selvmordsbomberen utløste ombord i Egged-bussen i kystbyen Haifa nord i Israel. Terrorbomben rammet bussen like i nærheten av universitetet i Haifa. Ha’aretz skriver at bussen sannsynligvis i stor grad var fullt med studenter. Israel varsler onsdag ettermiddag at de vil svare på terrorangrepet, men ikke på en måte som vil være ødeleggende for USAs krigsforberedelser i Gulfen. Hamas lovpriser onsdagens terrorangrep, men har hittil ikke påtatt seg ansvaret for angrepet, skriver Jerusalem Post. President George W. Bush fordømmer terrorangrepet. – Presidenten står tett ved siden av det israelske folk i deres kamp mot terrorisme, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus. (05.03 ETTERMIDDAG)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart