Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tar kontroll over område brukt til rakettangrep mot Israel

Omlag 100 israelske stridsvogner og armerte kjøretøyer omringet flyktningeleiren Jabalya på Gaza-stripen torsdag kveld. Hensikten med operasjonen er å ta kontroll over områder som palestinsk milits har brukt som utskytningsområder for Kassam-raketter. Ha’aretz skriver at det er uklart hvor lenge IDFs aksjon kommer til å vare. IDFs nye operasjon i Jabalya-området kommer mindre enn én dag etter at 11 palestinere ble drept i et ni timers langt raid natt til torsdag. Fra Jabalya har terrororganisasjonen Hamas rettet en rekke rakettangrep mot den israelske byen Sderot. En 16 år gammel palestiner ble skutt da israelske soldater ble angrepet av steinkastende ungdom i Nablus torsdag kveld. I nærheten av Jenin ble en 55 år gammel palestinsk åttebarns mor drept. Ha’aretz skriver at IDF var i skuddveksling med palestinsk milits i det samme området.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart