Gjenopptar pengestøtte til terroristers familier

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Til tross for det amerikanske presset på Saddam Hussein, har det ennå ikke lykkes å få den irakiske diktatoren til å stanse pengestøtten til familier av palestinske selvmordsbombere. Amos Harel i den israelske avisen Ha’aretz skriver mandag 10. mars at Yassir Arafat har gjenopptatt tradisjonen med å sende pengestøtte til døde og skadde terrorister. Dette skyldes, i følge Harel, at Arafat frykter for å tape innflytelse i de palestinske områdene. I parentes bemerker journalisten at Arafat ikke har sendt penger til familiene etter selvmordsbombere. Saddam Husseins støtte til selvmordsbomberes familie er på 25.000 dollar. Da irakiske penger sist ble utlevert i januar, var representanter fra de palestinske selvstyremyndighetene til stede. Disse uttrykte ingen reservasjoner mot lovprisningen av selvmordsangrep fra de irakiske utsendingene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart