Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

11 palestinere drept, IDF jakter på terrorister i Gaza

Mandag morgen ble sju palestinere drept i tilknytning til en IDF-operasjon hvor huset til en militant palestiner tilknyttet Islamsk hellig krig ble ødelagt. Nord på Gaza-stripen ble to palestinere drept da israelske soldater gjennomførte hus-til-hus undersøkelser på jakt etter terrorister. Militante palestinere har svart på aksjonen med å beskyte en bosetning på Gaza-stripen med granater. På Vestbredden ble to palestinere tilknyttet Fatah-bevegelsen drept i det som ser ut til å være et "arbeidsuhell" under forberedelse av terrorbomber. Mandag ettermiddag ble det skutt fem Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot. Palestinske terrorgrupper har gjentatte ganger beskutt denne byen. (17.03 ETTERMIDDAG)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart