11 palestinere drept, IDF jakter på terrorister i Gaza

Mandag morgen ble sju palestinere drept i tilknytning til en IDF-operasjon hvor huset til en militant palestiner tilknyttet Islamsk hellig krig ble ødelagt. Nord på Gaza-stripen ble to palestinere drept da israelske soldater gjennomførte hus-til-hus undersøkelser på jakt etter terrorister. Militante palestinere har svart på aksjonen med å beskyte en bosetning på Gaza-stripen med granater. På Vestbredden ble to palestinere tilknyttet Fatah-bevegelsen drept i det som ser ut til å være et "arbeidsuhell" under forberedelse av terrorbomber. Mandag ettermiddag ble det skutt fem Kassam-raketter mot den israelske byen Sderot. Palestinske terrorgrupper har gjentatte ganger beskutt denne byen. (17.03 ETTERMIDDAG)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart