Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

1% sjanse for at Irak angriper Israel

Den israelske regjeringen har liten tro på at et amerikanske angrep på Saddam Hussein vil utløse irakiske gjengjeldelsesangrep mot den jødiske staten. I et regjeringsmøte onsdag antydet Ariel Sharon at det er omtrent 1 prosent stor sannsynlighet for at Irak kommer til å angripe. Likevel forbereder hele nasjonen seg på krig. Viseforsvarsminister Ze’ev Boim har varlset at israelerne kan bli instruert i å bære med seg gassmasker allerede onsdag eller torsdag. Onsdag kveld går israelsk politi i høyeste beredskap. Det vil blant annet si at alle polititjenestemenn går 12 timers skift. Forsvarseksperter mener sannsynligheten for et irakisk overraskelsesangrep mot Israel er større før USA starter sitt angrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart