1% sjanse for at Irak angriper Israel

Den israelske regjeringen har liten tro på at et amerikanske angrep på Saddam Hussein vil utløse irakiske gjengjeldelsesangrep mot den jødiske staten. I et regjeringsmøte onsdag antydet Ariel Sharon at det er omtrent 1 prosent stor sannsynlighet for at Irak kommer til å angripe. Likevel forbereder hele nasjonen seg på krig. Viseforsvarsminister Ze’ev Boim har varlset at israelerne kan bli instruert i å bære med seg gassmasker allerede onsdag eller torsdag. Onsdag kveld går israelsk politi i høyeste beredskap. Det vil blant annet si at alle polititjenestemenn går 12 timers skift. Forsvarseksperter mener sannsynligheten for et irakisk overraskelsesangrep mot Israel er større før USA starter sitt angrep.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart