Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Skolestreik avverget

De israelske skolene starter som vanlig på søndag, etter at forhandlingene mellom partene i den store israelske skolekonflikten har kommet et skritt videre. Utdanningsminister Limor Livnat ønsker å sparke lærere som spiller "en mindre vital rolle i utdanningssystemet". Blant disse er lærere som mangler pedagogiske sertifikater, faglærere som underviser i emner med lav etterspørsel eller de som har en lav bidragsprosent til sin skole. Arbeidsretten i Tel Aviv har bedt utdanningsdepartementet levere inn en liste innen lørdag kveld, hvor det er samlet argumenter som rettferdiggjør avskjedigelsene for hver av de 5.000 lærerne. Lærernes fagorganisasjoner kjemper innbitt for at ansiennitetsregelen skal gjelde under nedbemanningen. Det store kuttet i det pedagogiske personellet er en del av regjeringens sparepakke. Utdanningsministeren sier det vil føre til at elever i barneskolen vil få én undervisningstime mindre hver uke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart