Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Presset mot PA og Syria må være like sterkt

Det går kort tid mellom nye diplomatiske utspill i Midtøsten-konflikten, kort tid før USAs utenriksminister Colin Powell kommer til Israel lørdag kveld. Torsdag skriver Ha’aretz at Sharon planlegger å trekke paralleller med det amerikanske presset mot Syria, og påpeke at et tilsvarende press må ligge over de palestinske selvstyremyndighetene. Syria har de senere ukene, etter Irak-krigens slutt, blitt utsatt for sterkt amerikansk press for å få en stans i støtten til terror. Statsminister Ariel Sharon planlegger et besøk i Washington i slutten av mai, hvor veikartet vil bli drøftet med president George W. Bush. Den politiske ledelsen i Jerusalem frykter at det internasjonale samfunnet vil akseptere en midlertidig våpenhvile pålagt de palestinske terrororganisasjonene av PA, og at Israel deretter vil bli presset til innrømmelser som er kritiske for sikkerheten. Fra Israels side er det viktig at det blir tatt reelle skritt i retning av å eliminere terrorismens infrastruktur i de palestinske områdene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart