Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

3 drepte i nok et angrep – totalt 11

I det femte selvmordsangrepet mot israelere på to dager, sprengte en terrorist seg i lufta ved inngangen til et kjøpesenter i byen Afula i Israel i kveld. Femti personer ble såret i angrepet. Det er ennå uklart om det var en mannlig eller kvinnelig selvmordsbomber, men Al-Aksa Martyrbrigaden har påtatt seg ansvaret og sagt at det var en 19-årig kvinne som sprengte seg. Etter angrepet i kveld sa USAs president George Bush at gjerningsmennene bak angrepet var "mordere som ikke kan tåle tanken på fred". Han sa også at "Veikartet står stille. Vi må finne disse menneskene, avskjære pengene deres, og stille dem til doms". I en uttalelse fra Det Hvite Hus blir det også sagt at Arafat aldri har forsøkt å stanse terrorismen, og at de er usikre på "hva slags spill han spiller nå". Til sammen er elleve personer drept, og dusinvis såret i angrepene de seneste dagene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart