Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Aksepterer veikartet

Noen få timer etter at Bush-administrasjonen fredag varslet at de vil ta hensyn til Israels reservasjoner mot veikartet for fred, varslet statsminister Ariel Sharon at fredsplanen vil bli behandlet for godkjenning i den israelske regjering. Veikartet behandles i regjeringen søndag eller mandag.
Shinui-leder Yossef Lapid sier hans parti, det nest største i koalisjonen, kommer til å støtte godkjenning av veikartet. NRP-leder Effi Eitam skal allerede ha varslet Sharon at hans parti vil stemme i mot godkjenning. Eitam mener veikartet truer Israels eksistens. Også det andre høyreorienterte partiet i Sharons koalisjonsregjering, National Union, varsler at de vil stemme mot planen. Israelske observatører mener det er stor sannsynlighet for at veikartet vil få flertall i den israelske regjering.
USAs løfte om å komme Israel i møte når det gjelder reservasjonene mot veikartet, betyr ikke at Israel vil bli tilfredsstilt på alle punkter, sa en tjenestemann i det amerikanske utenriksdepartementet fredag. Samme dag sa president George W. Bush at han vil vurdere et møte med den palestinske og israelske statsministeren dersom det kan hjelpe på veien mot etableringen av en palestinsk stat.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart