To Hamas-menn drept

IDF gikk torsdag kveld til aksjon mot en terrorcelle fra Hamas som planla selvmordsangrep mot israelere. Bare én dag etter toppmøtet i Akaba ble to Hamas menn drept i skuddvekslingene som oppstod under aksjonene. Palestinske kilder sier mennene tilhørte Islamsk hellig krig.
En talsmann for Yassir Arafat var raskt ute med å fordømme IDFs aksjon. Senere på kvelden ble en anti-stridsvogn rakett skutt mot israelske soldater som patruljerte sør på Gaza-stripen. IDF skal ha avdekket to tunneler som blir brukt til våpensmugling fra Sinai til Gaza-stripen. Palestinske kilder opplyser at IDF ødela fire hus i Rafah torsdag kveld. IDF sier at husene stod tomme, og at de ble satt i forbindelse med våpensmugling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart