Palestinerne avkrefter sin egen propaganda

En ny rapport om kampene i Jenin april 2002 utgis av Jerusalem Center for Public Affairs i neste måned, og refereres tirsdag av Jerusalem Post. Med hjelp av uttalelser fra palestinere som deltok i kampene tegnes det et bilde som avslører Jenin som en viktig base for de palestinske terrororganisasjonene.
Rapporten avslører at de palestinske terrororganisasjonene så på seg selv som væpnede kampenheter og ikke som sivile som ble slaktet ned i en massakre.
Fatah, Islamsk hellig krig og Hamas hadde forberedt seg grundig på en militær konfrontasjon med IDF. Den palestinske militsen var utstyrt med automatvåpen, granater, anti-stridsvogn raketter og bomber. Terrororganisasjonene etablerte også et felles militært hovedkvarter.
– Rapporten motsier de grunnløse anklagene som lederne i den palestinske selvstyremyndigheten kom med, sier tidligere FN-ambassadør, Dore Gold til Jerusalem Post.
Minst 34 væpnede palestinske terrorister ble drept i kampene i Jenin mellom 4. og 11. april 2002. Det totale palestinske dødstallet i byen var 52, i skarp kontrast til tallene som de palestinske propagandistene opererte med.
Israel har tidligere blitt grundig hvitvasket for anklager om en Jenin-massakre i en FN-rapport som ble utgitt i fjor.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart