Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To israelere drept i to selvmordsangrep

Tirsdag morgen ble Israel rystet av to separate selvmordsangrep. To israelere ble drept og mer enn et dusin skadet da bombene eksploderte med bare en halvtimes mellomrom, den første i Rosh Ha’ayin øst for Tel Aviv, den andre i byen Ariel på Vestbredden.
Den israelske regjeringen legger skylden på de palestinske selvstyremyndighetene som ikke har gjort noe i praksis for å avvæpne terrorgruppene under våpenhvilen som nå er seks uker gammel.
– Fredsprosessen vil stanse helt dersom ikke PA fullstendig stanser terrororganisasjonene som opererer i palestinske byer, sa statsminister Ariel Sharon i en tale etter terrorangrepene.
Palestinernes statsminister Mahmoud Abbas har fordømt terrorangrepene, men sier samtidig at det er Israels raid i palestinske områder som har framprovosert dem.
Hamas har påtatt seg ansvaret for bomben i Ariel. Medlemmer av Yassir Arafats Fatah-bevegelse har påtatt seg ansvaret for bomben i Rosh Ha’ayin. Begge selvmordsterroristene var 17 år gamle, og kom fra samme område i Nablus. IDF sier angrepet fra Hamas ikke kan være en hevn for Israels raid mot Nablus før helgen. Det må ha tatt lengre tid å planlegge terrorangrepet. I følge israelsk politi var de to angrepene planlagt helt uavhengig av hverandre

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart