Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Historisk dårlig valgdeltakelse

Bare omlag 41 prosent av de 3,8 millioner israelere som hadde stemmerett i gårsdagens lokalvalg brukte muligheten. Dette er den laveste valgdeltakelsen i landets historie. I de forrige lokalvalgene, november 1998, var deltakelsen på 57,4 prosent.
Lite politisk konkurranse i de store byene, valgdag på vanlig arbeidsdag, liten tillit til det politiske system og kaldt vær blir foreslått som årsaker til tirsdagens bunnoppslutning av kilder ved innenriksdepartementet.
Statsminister Ariel Sharon var raskt ute med å erklære sitt eget parti, Likud, for valgvinner.
– Sharon lyver, og jeg har ikke noe respekt for en statsminister som lyver, svarte Arbeiderpartiets Knesset-medlem Eitan Cabel. Fra Cabels perspektiv var Ap den store seiervinneren. Uttalelsene fallt før konkrete resultater begynte å tikke inn for alvor. Onsdag morgen ser resultatet ut til å være en «respektabel uavgjort» for de to største partiene i israelsk politikk. I følge et foreløpig opptellingsresultat publisert tirsdag kveld, blir ordføreren i Tel Aviv, Ramat Gan, Ra’anana, Petah Tikva, Netanya og Herzliya gjenvalgt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart