Vil true Israels evne til å bekjempe terror

Forsvarsminister Shaul Mofaz kommer med sterke advarsler knyttet til det 4,1 milliarder shekel store kuttet i det israelske forsvarsbudsjettet. Det vil true Israels evne til å bekjempe palestinsk terrorisme og skade forsvarsindustrien, i følge Mofaz.
– Israels sikkerhetssituasjon kan forverre seg i 2004 på grunn av manglende ressurser, og nasjonen kan stå overfor nye trussler, sa forsvarsministeren, som mener kuttene er «for drastiske og intense».
Øvelser for reservesoldater har allerede blitt avlyst på grunn av kuttene. På sikt vil det også kunne stanse utviklingsprosjekter og treningstid for flygere.
Forsvarsministeren håper at kuttene kan reduseres noe etter en ny diskusjon med statsminister Ariel Sharon.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart