Arafat beholder sikkerhetskontrollen

– Statsministeren må ha kontroll over sikkerhetsstyrkene, og Washington krever at terrorister og militære organisasjoner som ikke er under kontroll over selvstyremyndigheten blir avvæpnet og avviklet, sier en talsmann for det amerikanske utenriksdepartement. I den nye palestinske regjeringen til statsminister Ahmed Qureia forblir kontrollen med sikkerhetsstyrkene i hendene til Yassir Arafat. Både USA og Israel anser Arafat for å være irrelevant, på grunn av hans nære forbindelse til terrorvirksomhet.
– Å la sikkerhetsmyndigheten forbli i Arafats hender er ikke lovende, kommenterer Israels utenriksminister Silvan Shalom.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart