Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Granater over Kiryat Shmona

Etter israels tilbaketrekning fra Sør-Libanon har terroristorganisasjonen Hizbollah langt fra avsluttet kampen. I går morges startet de igjen skyting med luftvernkanoner, og granat-fragmenter landet i den israelske byen Kiryat Shmona. Den israelske hæren (IDF) forbereder seg på at det kan komme til å bli en eskalering av konflikten på nord-fronten, og en talsmann sier at: «IDF er ikke interessert i en eskalering, men er forberedt og klar for å takle et mulig militært scenario mot Hizbollah, som leder terror, sponset av Syria og med direkte og klar støtte fra Iran. .. De syriske styresmaktene bærer det fulle ansvaret for en eventuell eskalering på nord-grensen. Den libanesiske befolkningen, som ikke er noe mål for IDF, vil nok bli hovedofferet for den katastrofen som Hizbollah bringer beboerne i nord.»


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart