Granater over Kiryat Shmona

Etter israels tilbaketrekning fra Sør-Libanon har terroristorganisasjonen Hizbollah langt fra avsluttet kampen. I går morges startet de igjen skyting med luftvernkanoner, og granat-fragmenter landet i den israelske byen Kiryat Shmona. Den israelske hæren (IDF) forbereder seg på at det kan komme til å bli en eskalering av konflikten på nord-fronten, og en talsmann sier at: «IDF er ikke interessert i en eskalering, men er forberedt og klar for å takle et mulig militært scenario mot Hizbollah, som leder terror, sponset av Syria og med direkte og klar støtte fra Iran. .. De syriske styresmaktene bærer det fulle ansvaret for en eventuell eskalering på nord-grensen. Den libanesiske befolkningen, som ikke er noe mål for IDF, vil nok bli hovedofferet for den katastrofen som Hizbollah bringer beboerne i nord.»

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart