Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To palestinere drept

Israelske styrker drepte to palestinere under en operasjon for å arrestere en våpensmugler i flyktningeleiren Rafah, ifølge IDF og lokale innbyggere. Våpnene som smugles inn til terrororganisasjonene i de palestinske områdene brukes nesten daglig til å utføre angrep mot israelske sivile.
Den ene av de drepte var væpnet, mens den andre skal ha vært en 55 år gammel sivil mann.
Israelske styrker omringet i går kveld huset til Bassam Abu Libdeh, en velkjent våpenlanger i Rafah. Libdeh og familien ble bedt om å forlate huset, og hans kone og barn forlot området. Deretter oppstod en skuddveksling mellom folk som oppholdt seg i huset og de israelske styrkene, ifølge lokale beboere. Libdeh og mennene som var i huset flyktet, og ble forfulgt av soldatene. Et skudd fra en kraftig maskinkanon på et støttende kamphelikopter traff en sivil person som oppholdt seg i området. En av rømlingene ble også drept i jakten, og Abu Libdeh ble arrestert, og senere behandlet for skuddskader i hånda, på et israelsk sykehus. Det tomme huset ble deretter jevnet med jorden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart