Israel vil ikke akseptere dom i Haag

I begynnelsen av desember ba FNs generalforsamling om en uttalelse om det israelske sikkerhetsgjerdet på Vestbredden fra den internasjonale domstolen i Haag. Fristen for innlevering av skriftlige argumenter er satt til 30. januar, og høringen til 23. februar. I tillegg til argumenter som rettferdiggjør byggingen av sikkerhetsgjerdet, vil Israel gjøre det helt klart at landet ikke aksepterer domstolen i Haag som domsmyndighet i denne saken. (05.01)

Debatten har gått høyt i Israel, etter at en israeler ble skutt i foten av IDF under en demonstrasjon 26. desember.

Debatten har gått høytIsrael, etter at en israeler ble skutt i foten av IDF under en demonstrasjon 26. desember.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart