Ingen forhandlinger med Syria under terror

Jerusalem vil ikke forhandle om fred med Damaskus så lenge Syria aktivt fører krig mot Israel, sa statsminister Ariel Sharon til en gruppe fra den amerikanske kongressen torsdag. Terrororganisasjonen Hizbollah, bevæpnet med 11.000 raketter på grensen til Nord-Israel, fører sin terrorkrig med fullmakt fra Syria. Den israelske tv-kanalen Channel 1 avdekket nylig et eksempel på Damaskus sin rolle i terrorkrigen: Et fly med humanitærhjelp til de jordskjelvrammede i Iran, returnerte med våpen til Hizbollah i Libanon via Damaskus. Rapporten er bekreftet av det israelske forsvarsdepartementet.
– Vi ønsker fred, vi ønsker forhandlinger, men syrerne må stanse støtten til terror, hjelpen til Hizbollah og lukke hovedkvarterene til terrororganisasjonene i Damaskus, mener Sharon. Både i Washington og Jerusalem tolker man de nye signalene fra Bashar Assad som et resultat av trusselen om amerikanske sanksjoner. (09.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart