Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ingen forhandlinger med Syria under terror

Jerusalem vil ikke forhandle om fred med Damaskus så lenge Syria aktivt fører krig mot Israel, sa statsminister Ariel Sharon til en gruppe fra den amerikanske kongressen torsdag. Terrororganisasjonen Hizbollah, bevæpnet med 11.000 raketter på grensen til Nord-Israel, fører sin terrorkrig med fullmakt fra Syria. Den israelske tv-kanalen Channel 1 avdekket nylig et eksempel på Damaskus sin rolle i terrorkrigen: Et fly med humanitærhjelp til de jordskjelvrammede i Iran, returnerte med våpen til Hizbollah i Libanon via Damaskus. Rapporten er bekreftet av det israelske forsvarsdepartementet.
– Vi ønsker fred, vi ønsker forhandlinger, men syrerne må stanse støtten til terror, hjelpen til Hizbollah og lukke hovedkvarterene til terrororganisasjonene i Damaskus, mener Sharon. Både i Washington og Jerusalem tolker man de nye signalene fra Bashar Assad som et resultat av trusselen om amerikanske sanksjoner. (09.01)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart