Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Frykter samme skjebne som sjeik Yassin

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

USA kan ikke gi Yasser Arafat livsforsikring, i følge den israelske avisen Ma’ariv. Yasser Arafat skal ha bedt den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA hindre Israel i å drepe ham, men USA har sagt at de er ute av stand til å garantere at Israel ikke vil myrde også Arafat.
Israel har truet alle palestinske ledere som er involvert i terror med målrettede likvidasjoner. Yasser Arafat har ledet den palestinske terrorkrigen mot Israel siden høsten 2000. Han har deltatt i planlegging og finansiering av angrep. I tillegg har Arafat skjult en rekke terrorister i sitt hovedkvarter i Ramallah.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart