Yassir Arafat sitter ikke trygt i stolen

Arafats rådgivere tar trusselen seriøst, etter Sharons uttalelse under et intervju som nå blir kringkastet på israelsk TV. Palestinernes sjefsforhandler Erekat sa som respons på trusselen at alternativet til Arafats styre er anarki og radikalisme i de palestinske områdene.

I 2003 uttalte den israelske regjeringen at Arafat er en hindring for fred, og bestemte seg for å «fjerne» ham. Det har likevel ikke vært aktuelt å utvise ham. På spørsmål om det kan bli noen fremgang før Arafat er død, har Sharon sagt: «Jeg sa ikke død, men etter mitt syn, eksisterer ikke muligheten for fremgang så lenge han har kontrollen».(03.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart