Ikke reduksjon i reserve-tjeneste ennå

Bruken av reservestyrker vil forbli på det nåværende nivå i nærmeste framtid. På grunn av belastningen på det israelske samfunnet har det blitt besluttet å kutte ned på bruken av reserve-styrker utenom i krisesitusjoner og trening. I løpet av de kommende årene vil det etter planen bli sjeldnere at reservistene (soldater fra «mobiliseringshæren») blir innkalt til felttjeneste. Også maksimumsalderen for reservistene skal senkes. På tross av planene sier en israelsk general at reservetjenesten vil forbli på det nåværende nivået, på grunn av stadige terrortrusler. Han ser at reservistenes byrde må lettes, men sier at han ikke ser dette som mulig å gjennomføre i overskuelig framtid. (05.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart