Innlagt på sykehus i Amman

Den palestinske ministeren Nabil Shaath vil sannsynligvis lede det palestinske regjeringsmøtet i dag. Det meldes om at palestinernes statsminister Ahmed Qurei er innlagt på sykehus i Amman. Kilder har fortalt den israelske avisen Jerusalem Post at Qurei tidligere har hatt tre hjerteanfall, og at han nylig har klaget over tåkesyn.
I forkant av regjeringsmøtet har den palestinske ministeren Mohamed Dahlan tatt til orde for å forbedre lederskapet i PA (Palestinian Authority) og gjøre slutt på korrupsjonen. Han har også advart om at hvis ikke PA klargjør for en israelsk tilbaketrekking fra Gazastripen, vil området synke ned i anarki. (05.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart