Sharon kan vinne støtte i Likud

57 prosent av Likud-medlemmene støtter Ariel Sharons ensidige tilbaketrekninger fra Gaza-stripen og det nordlige Samaria. 21 prosent er motstandere av planen, mens det fortsatt er en stor gruppe som ikke har bestemt seg. Meningsmålingen er gjennomført av Geocartographica for Hærens radio. Dersom finansminister Benjamin Netanyahu åpent går ut og støtter Sharons plan, vil to tredjedeler av Likud-medlemmene stemme ja.
I følge medarbeidere av Netanyahu kommer den tidligere statsministeren ikke til å lede gruppen innad i internt som motarbeider Sharons plan.

Stiller ultimatum
Torsdag ble Sharons plan distribuert blant regjeringsmedlemmene fra Likud. Etter at statsministeren kom tilbake til Israel fredag morgen, vil han nå gjennomføre hektisk møteaktivitet for å samle støtte blant partiets topp-politikere.
– Dersom ikke den ensidige tilbaketrekningen blir vedtatt i det interne Likud-valget, kan statsministeren komme til å gå av, sier statsministerens sønn Omri Sharon. (16.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart