Mye hardere militære svar etter tilbaketreknin

– Etter en tilbaketrekning kan ikke palestinerne lenger forsvare volden med at Israel okkuperer deres land, sier Ariel Sharon. Israels statsminister varsler også «mye hardere» militære svar på volden etter at adskillelsesplanen er satt ut i livet. Sharon avslo å gi konkrete eksempler på slike tiltak i intervjuet med tv-stasjonen Channel 10.
Tirsdag deltok omkring 60.000 israelere i en solidaritetsaksjon med bosetterne på Gaza-stripen. Regjeringsmedlemmet Natan Sharansky (Likud) innledet demonstrasjonen som var rettet mot Sharons planer om en tilbaketrekning fra Gaza-stripen.
I følge Ha’aretz er det økende frykt blant Sharons tilhengere om at deres leir kommer til å tape under avstemningen internt i Likud 2. mai.(28.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart