Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kan føre til mangel på medisiner og mat

På tross av at Histadrut har løsnet streikegrepet ved havnene, og tillatt 50% av normaleksport å bli lastet på skipene, tror industrisektoren at kun en slutt på streiken kan sette en stopper for den skremmende situasjonen som har oppstått, skriver Ma’ariv.
Flere foretningsledere skal i dag ha antydet for avisen at landet er i ferd med å gå tom for importerte produkter, inkludert mat og medisiner. Flere sykehus er blant annet i ferd med å gå tom for en spesiell gass de bruker for å sterilisere deres medisinske utstyr.
Forhandlere fra finansdepartementet og Histadrut, samt tillitsmenn fra de tre havnene, møttes i går natt for å drøfte en løsning på konflikten. De ble enige om at departementet skal undersøke midlertidige løsninger for havnene, for å få stanset streiken inntil en avtale er på plass.
Departementet skal blant annet vurdere å separere de tre havnene i tre statlige selskaper, inntil endelig avklaring med havnearbeiderne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart