Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu avslører skatteplanene

Finansminister Benjamin Netanyahu og hans finansdepartement avslørte søndag en lang liste med planlagte budsjettkutt på til sammen 6,3 milliarder shekel (9-10 milliarder kroner). Dette skjedde en uke før regjeringen skal stemme over skatteplanene for 2005. Blir departementets planer vedtatt vil flere hundre arbeidere i offentlig sektor miste jobben eller bli påtvunget et lønnskutt på til sammen 2 milliarder shekel (ca. 3 milliarder kroner). Også forsvarsdepartementet må svelge et kutt på 1,5 milliarder shekel (over 2 milliarder kroner), skriver Jerusalem Post. – Det finnes ingen annen måte å fortsette veksten på, uttalte Netanyahu, men planene har møtt skarp kritikk fra blant annet formann i arbeiderforeningen Histadrut, Amir Peretz: – Bibi [Netanyahu] har bevist at han ikke står for avtaler. Han signerte disse avtalene. Denne normen med å ikke respektere avtaler er en norm som skader hele nasjonen. Jeg hører konstant fra utenlandske investorer at de nekter å forhandle med israelere fordi de ikke respekterer avtaler. Under generalstreiken i fjor sommer, kom finansdepartementet og Histadrut til enighet om lønninger i offentlig sektor, dersom det ikke skjedde en lønnsvekst de neste to årene. Det er denne avtalen Peretz mener den israelske regjeringen bryter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart