Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Avslørte løgn om drap på palestinsk tenåring

I følge israelske talsmenn og Jerusalem Post, ble den palestinske 15-åringen Hassan Jameel el-Zaneen drept av Fatahs Al Aksa Martyrbrigade 22. juli i år. Militante palestinere var i ferd med å sende en Kassam-rakett ut fra nærområdet til familien el-Zaneens hus. Da gutten protesterte ble han drept. Nå har palestinernes FN-observatør, Nasser al-Kidwa plassert 15-åringens navn på listen over palestinske "martyrer", personer som er blitt drept i kampen mot Israel. – Dette er en blank løgn, sier Israels ambassadør i FN, Dan Gillerman, i et brev til generalsekretær Kofi Annan. – Det internasjonale samfunnet kjenner godt til den perverse feilinformasjonen og fabrikasjonene i palestinske uttalelser, skriver Gillerman. Den palestinske utsendingen til FN skal ikke ha kommentert brevet foreløpig, skriver Jerusalem Post. Få om noen palestinske medier rapporterte hendelsen om drapet på el-Zaneen. Noen hevdet at tenåringen var blitt drept av skudd fra IDF, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart