Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel frister sultne mager med grill-lukt

Palestinske sikkerhetsfanger startet søndag det som kan bli en langvarig konflikt med israelske fengselsmyndigheter. Sikkerhetsminister Tzachi Hanegbi vil ikke gi etter for fangenes krav, som blant annet er installasjon av offentlige telefoner. Israelske myndigheter frykter økt frihet for fangene vil kunne gi dem mulighet til å planlegge nye terrorangrep. I fengslene har israelske myndigheter foreløpig svart på streiken med å innskrenke en del friheter som en del av fangene tydeligvis må ha. I følge Ha’aretz er kulepenner, aviser, radio og tv fjernet fra cellene. Familie får ikke komme på besøk så lenge streiken varer. Det er også konfiskert sigaretter og smågodt, sammen med store mengder salt, som fangene hadde gjemt bort i sine madrasser, tilsynelatende for å få tilførsel av mineraler under sultestreiken. Størst oppmerksomhet vier Ha’aretz til fengselsmyndighetenes mest kreative bekjempning av sultestreiken. I nærheten av de sultne fangene settes det opp grill. Hensikten er å la den appetittvekkende lukten av grillet kjøtt lokke de palestinske fangene til å ta til seg næring.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart