Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen vil sprenge budsjettet

Guvernør i Den Israelske Bank, David Klein, har kommet med advarsler mot regjeringens planer om å sprenge skattegrensene for å betale for tilbaketrekningsplanen, skriver Jerusalem Post. Dette ble drøftet under et regjeringsmøte om budsjettet for 2005. Klein sa søndag at de militære utgiftene rundt tilbaketrekningen, som ikke er med innen budsjettrammene, alene ville nå 1,5 milliarder shekel, mens "sivile kostnader" er anslått å komme opp i 3 milliarder. Heller ikke disse er det overslag over i budsjettet, fastslår Klein. Disse utgiftene vil derfor bli finansiert med penger som ikke er inkludert i budsjettet for 2005. I følge Klein, vil resultatet av dette være at skatteutgiftene vil øke med mer enn 1 prosent i forhold til i 2004. Guvernøren var heller ikke enig med finansdepartementet i at tilbaketrekningen er en engangsutgift, og at den derfor ikke trenger å være finansiert av penger utenfor de anslåtte budsjettrammene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart