Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gjenopptar regjeringsforhandlinger

Likuds samtaler med Shinui og de ultra-ortodokse partiene fortsetter i neste uke. Kort tid deretter vil også forhandlingene med Arbeiderpartiet bli gjenopptatt, skriver Jerusalem Post. Dermed trosse Ariel Sharon vedtaket fra onsdag i Likuds generalforsamling. Statsminister Ariel Sharon skal nå ha ti dager ferie på sin ranch i Negev. – Sharon vil respektere resultatet av generalforsamlingen, men han vil gjøre det som er rett for Israel. De fem stemmene som brakte Sharons forslag i mindretall skal ikke få avgjøre statens fremtid, sier en medarbeider av Sharon. Arbeiderpartiets leder, Shimon Peres, ba torsdag om nyvalg. Neste uke vil han møte de andre fraksjonslederne i Knesset, i et forsøk på å styrte Sharons nåværende regjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart